974 juventus trøje Esther

027 køb fodboldtrøjer Wilson

Kampagnen er blevet standset lige siden den 13. marts på grund af den igangværende coronavirus -pandemi, men embedsmænd mener, at den er sikker nok til at genoptage næste måned.

Bruces trup er imidlertid nu fokuseret på Premier League -sæsonen, der skal genstartes den 17. juni.

Rapporter tyder på, at Toon også holder øje med folk som Napoli -stjernen Kalidou Koulibaly, Bayern München -låntager Philippe Coutinho, Celtic -angriberen Odsonne Edouard og mange flere.

Newcastle er blevet forbundet med et væld af store navne forud for den forestående overtagelse med den tidligere Tottenham -chef Mauricio Pochettino, der udgjorde som en legitim kandidat til at overtage roret, hvis Steve Bruce fjernes.

Den unge uruguayanske spiller under instruktionerne fra den tidligere Manchester United -angriber Diego Forlan, der vurderer ham så højt, at han gav ham No10 -trøjen.

Pellistri blev forfremmet til Penarols seniorhold i 2019 og har siden noteret et mål og tre assists i 25 kampe for klubben.

billige fotballdrakter

Newcastle ville elske at få ham til at flytte til St James ‘Park om sommeren, men deres pitch til hans familie og repræsentanter bliver nødt til at vente, indtil den forestående overtagelse er færdig og støvet.

ajax trøje

Newcastle har holdt øje med den unge kantspiller Pellistri, der har fået gode anmeldelser med sine præstationer for Penarol.

liverpool trøje

En meddelelse havde forventet at finde sted i denne uge, men friske rapporter antydede, at der kunne blive forsinket et par dage mere på grund af udtømmende papirarbejde.

Scoreboard

OdellElki magliette manchester united EzekielSt

BelindaTa arsenal trikot langarm VeldaMils

القائمة الرئيسية