927 psg trøje AnnWea

015 arsenal trøjer Heribe

McTominay har misset de sidste seks kampe efter at have beskadiget knæleddet mod Newcastle på juledag, men gør fremskridt i sin restitution.

Pogba er blevet opereret i Amsterdam for at rette et ankelproblem, der har hindret ham siden august, og var tilbage på Uniteds Carrington -træningsbase i denne uge iført beskyttelsesstøvle.

fotbollströjor barn

Scott McTominay og Paul Pogba håber også på at være tilbage efter en skade, når truppen går væk til deres træningslejr.

messi tøj

Solskjær håber på at have Bruno Fernandes i sin trup inden da, da forhandlingerne fortsætter med Sporting Lissabon om et januar-skifte til den portugisiske midtbanespiller på 60 millioner pund. United tilbyder £ 50 mio. Plus £ 10 mio. I tilføjelser.

Det travle skema genoptages efter Premier Leagues første vinterpause nogensinde, da United står over for tre kampe på en uge med to ligaer mod Chelsea og Watford og den første etape i en knockout -liga i Europa League mod Club Brugge i Belgien.

Solskjær mener, at lejren vil give værdifuld bindingstid for sine spillere samt pusterum efter et løb på 18 kampe på 63 dage, der strækker sig tilbage til starten af ​​december.

arsenal trøjer

Liverpool brugte Marbella Football Center i maj sidste år i deres opbygning til Champions League-finalen mod Tottenham.

Det spanske feriested Marbella er blevet diskuteret som et alternativ til en træningslejr, selvom der ikke er garantier for, at det får varmt vejr i næste måned.

Manager Ole Gunnar Solskjær planlægger at give sine spillere en uge fri i vinterpausen fra 2. februar, men ønsker at bringe dem sammen igen til intensiv træning, inden sæsonen genoptages den 17. februar.

Klubben har ophævet en rejse til Doha i næste måned på grund af sikkerhedsproblemer blandt uroligheder i Mellemøsten.

Manchester United undersøger muligheden for at afholde en træningslejr i varmt vejr i Marbella efter at have aflyst planerne om at træne i Qatar.

Sports

Fidelazip messi drakt JoieNutta

ColinVplp ac milan trøje RobAtenci

القائمة الرئيسية