889 ac milan trøje EveMal

744 arsenal trøje Floren

Europæiske ambitioner vil blive dannet af masser af andre, mens Leeds United og West Brom gør sig klar til at vende tilbage til den store tid efter at have vundet automatisk oprykning ud af mesterskabet.

Manchester City, Chelsea, Manchester United, Tottenham og Arsenal vil være blandt dem, der søger at jagte de røde.

Når kampagnen 2020-21 kommer i gang, stadig bag lukkede døre, vil Liverpool søge at forsvare den titel, de hævdede i rekordstor stil denne periode.

kjøpe fotballdrakter

Den britiske regering har foreslået, at fans muligvis kan deltage i kampe igen fra oktober, selvom der ikke er taget en endelig beslutning på dette tidspunkt.

Hold rundt om i verden håber også, at de snart vil være i stand til at byde støtter velkommen tilbage gennem deres døre.

Der har været tale om, at de fem substitueringsregler, der blev implementeret for genoptagelse af konkurrencemæssige handlinger, kunne overføres fra 2019-20.

juventus trøje

Sæsonen 2020-21 lover at blive endnu en hektisk for dem i Premier League, da kampe skal presses ind forud for det planlagte EM, der skal finde sted næste sommer.

chelsea trøje

Premier League har besluttet, at en syv ugers pause vil være nok til at top-flight-hold kan blive vendt og klar til at gå igen.

Kampagnen blev gennemført i et væld af spil så hurtigt som muligt, og der blev gjort alt for at begrænse virkningen på fremtidige begivenheder.

Det engelske spil var ikke anderledes, med programlister kun spillet til slut fra den 17. juni.

Da coronapandemien havde tvunget konkurrencedygtig fodbold til en lockout-tilstand i tre måneder fra midten af ​​marts, er tidsplaner rundt om i verden blevet forstyrret.

Den nuværende sæson er ved at være slut på søndag, hvor den sidste runde af kampe finder sted den 26. juli.

Premier League har fastsat en dato den 12. september til starten af ​​kampagnen 2020-21.

Socal Football League

ChristinW nueva Camisetas Fútbol MarilouFi

IslaCulle magliette calcio AurelioGa

القائمة الرئيسية