673 real madrid trøje Isabel

999 fodboldtrøjer med tryk BettyM

Udover at have underskrevet Ziyech har Chelsea også allerede indgået en aftale med Timo Werner fra RB Leipzig og håber også at hente Bayer Leverkusens midtbanespiller Kai Havertz på 90 millioner pund.

De spillere, der blev valgt i start XI mod Norwich, havde kun let træning på dagen for Ziyechs første session, selvom de var meget interesserede tilskuere, da de så ham i aktion fra sidelinjen.

Den angribende midtbanespiller gik tirsdag ned i omklædningsrummet på Stamford Bridge og mødte mange af hans holdkammerater for første gang.

psg trøje

Ziyech har ikke spillet siden marts, da Eredivisie -sæsonen blev suspenderet, med Ajax udnævnt til mestre, og vil derefter kunne spille en konkurrencekamp i september, når den nye sæson starter – seks måneder siden hans sidste udflugt.

Ziyech havde en ‘biddel’ i træningen torsdag, ifølge hans manager, idet den 27-årige spillede i et lille spil, hvor der var substitutter mod Norwich og spillere, der ikke var involveret i spillet.

Det har dog ikke forhindret ham i at træne, da den tidligere Ajax -stjerne så Chelsea sejr over Norwich på Stamford Bridge i tirsdags og derefter forbandt med holdet i Cobham.

maglie calcio 2022

Chelsea indgik en aftale med den marokkanske playmaker hele vejen tilbage i februar, og han er ankommet med holdet, der stadig afslutter den forsinkede kampagne 2019/2020 – selvom han ikke er kvalificeret til at spille indtil næste sæson.

juventus trøje

Frank Lampard siger, at Hakim Ziyech har bosat sig ‘meget godt’ og begyndte at knytte bånd til sine nye Chelsea -holdkammerater allerede efter at have deltaget i en træning i klubben for første gang.

U.S. Football MNT

MargartRu man united trøje BerniceHu

LiamlgCkf fotbollströjor barn RosalynTr

القائمة الرئيسية