536 billige fotballdrakter Mickie

233 billige fotballdrakter Margre

Spansk fotballekspert Alvaro Montero mener Salah er åpen for muligheten til å forlate Liverpool, men sier at det er ‘nesten umulig’ for Real Madrid å ha råd til egyptiske landslagsspillere i det nåværende økonomiske klimaet.

Gary Neville hyllet spillerens morderinstinkt foran målet, men uttrykte liten overraskelse over spekulasjonene om Salahs fremtidige oppstandelse.

bayern munchen drakt

Salah har scoret 110 mål på 173 kamper siden han kom til Liverpool fra Roma for 34 millioner pund i juni 2017, og hans nåværende kontrakt på Anfield løper til 2023.

maglie calcio a poco prezzo

Men når han snakket på Monday Night Football, mener Jamie Carragher at tiden har gått for spilleren å gjøre et oppsiktsvekkende trekk til en av La Liga sine eliteklubber.

Salah har scoret 13 mål på like mange Premier League-opptredener for Liverpool denne sesongen, og fremtredende da klubben avsluttet sin 30-års ventetid på en første ligatittel tidligere i år.

manchester united drakt barn

Angriperen ga et eksklusivt intervju til Madrid-baserte avisen AS i helgen der han uttrykte sin beundring for begge spanske klubbene, og ga næring til spekulasjoner rundt hans langsiktige fremtid.

Jamie Carragher mener det vil ta ‘massive penger’ for å premiere Mohamed Salah borte fra Liverpool, men innrømmer at det allerede kan være ‘et eller to år for sent’ for egypteren å gjennomføre et skifte til Real Madrid eller Barcelona.

Sports Illustrated

Francesca köpa fotbollströjor LaneRange

WendiDail køb fodboldtrøjer RafaelWas

القائمة الرئيسية