529 liverpool drakt TwylaG

743 liverpool drakt TandyW

Gruppefasen går fra mars 2020 til oktober neste år, med de 10 gruppevinnerne trukket inn i fem tobeinte knockout-bånd som skal spilles i november neste år.

Africa Cup of Nations -holdere Algerie møter Burkina Faso, Niger og Djibouti i gruppe A, mens 2019s seirede finalister Senegal ble trukket med Kongo, Namibia og Togo i gruppe H.

Gruppe D i det afrikanske VM -kvalifiseringsplassene Kamerun og Elfenbenskysten sammen med Mosambik og Malawi, mens Nigeria møter Kapp Verde -øyene, Den sentralafrikanske republikk og Liberia i gruppe C.

juventus drakt

Imidlertid, med Salah på mindre enn full styrke på grunn av en skulderskade i Champions League -finalen 2018, tapte Egypt alle sine tre kamper i gruppe A – selv om Salah klarte å score to mål på sine to kamper etter å ha savnet Egypts åpner.

Faraoene nådde verdensmesterskapet i 2018 i Russland, landets første opptreden på det globale utstillingsverket siden 1990.

Salah prøver i mellomtiden å hjelpe Egypt med å nå VM for andre gang på rad.

Skulle Gabon nå et debut -VM vil Aubameyang sannsynligvis være en sentral årsak, med spissen som har scoret 20 mål for sitt land på 51 kamper.

Gabon vil se etter å kvalifisere seg til sitt første VM, selv om de har nådd Africa Cup of Nations syv ganger – sist i 2017.

norge drakt

Salahs Egypt og Aubameyang Gabon vil slutte seg til Libya og Angola i gruppe F i den andre fasen av afrikansk kvalifisering til finalen i Qatar.

maglie calcio a poco prezzo

Emerick Aubameyang og Mohamed Salah møter i andre runde i kvalifiseringen til VM 2022, med Gabon og Egypt uavgjort i samme gruppe.

AudreyHil Tottenham Hotspur Fotballdrakter GordonWhi

JulioCold frankrike fotbollströja CharlaHar

القائمة الرئيسية