100 roma drakt Larhon

232 atletico madrid drakt Mikayl

Lederen for serielederne Trabzonspor sa imidlertid at enhver forsinkelse til Super League -kamper ville føre til en økning i antall skilsmisser.

John Obi Mikel forlot den tyrkiske siden Trabzonspor dager etter at den tidligere Chelsea-midtbanespilleren sa at han ikke følte seg komfortabel med toppspill i landet som ble spilt.

Goedkope voetbalshirt

Galatasarays basketballspillere ga ut en felles uttalelse som sa at de syntes det var ‘ganske bisarrt’ at de fortsatte å spille.

Galatasarays colombianske spiss Radamel Falcao sluttet seg til koret til fotballspillere som kritiserte beslutningen om å fortsette å spille.

manchester united drakt

Torsdag sa fotballens globale spillerunion FIFPRO at den hadde skrevet til den tyrkiske ligaen og bedt den om å ‘revurdere’ beslutningen om å fortsette kamper og trening.

Det overveldende flertallet av europeiske fotballigaer, og flere andre globalt, har stengt.

Istanbul, 15/03/2020.- Galatasaray-spillerne varmer opp med før den tyrkiske derbykampen i fotball mellom Galatasaray og Besiktas i Istanbul, Tyrkia, 15. mars 2020. Tyrkiske Super League-fotballkamper spilles uten tilskuere over COVID-19 coronavirus trussel.

Onsdag økte regjeringen tiltak for å forhindre spredning av koronaviruset, men president Tayyip Erdogan stoppet med å stoppe sportligaer som noen forventet.

psg drakt

Tyrkia har bekreftet 191 tilfeller og to dødsfall av viruset. Det har tatt flere skritt for å inneholde spredningen, inkludert reisebegrensninger, bestilling av idrettsarrangementer som skal spilles uten tilskuere og forby massebønn inntil videre.

Tyrkias idrettsminister møtes torsdag med fotball-, basketball- og volleyballforbund for å diskutere et økende koronavirusutbrudd etter at spillere og trenere kritiserte beslutningen om å fortsette å spille kamper.

The back page of the internet

MelbaBrun nueva Camisetas Fútbol JungHighe

LeonelHiu goedkope voetbalshirts YoungWyso

القائمة الرئيسية