061 ac milan trøje IsaacR

423 juventus trøje ElbaBu

I Europa League kan Arsenals hjemme- og udekampe mod Benfica blive påvirket af britiske restriktioner for rejser til og fra Portugal.

De to ben i ottendedelsfinalen i Champions League skal være afsluttet senest den 2. april. Hvis Leipzig ikke foreslår et passende sted, kan UEFA beslutte at regere kampen 3-0 til fordel for Liverpool.

real madrid trøje børn

Leipzig kunne også forsøge at overbevise Liverpool om at bytte kampene, men ifølge det tyske outlet Bild er Premier League -holdet ikke villige til at gøre det.

barcelona trøje

I henhold til de COVID-19-relaterede regler for Champions League, der blev frigivet af den europæiske fodbolds styrende organ tidligere på ugen, er hjemmeholdet ansvarlig for tilrettelæggelsen af ​​et neutralt spillested.

Bundesliga -klubben ville også kunne rejse til Anfield og tilbage til den første etape, da tyske pasindehavere og beboere får lov til at rejse til Tyskland, hvor de ville blive testet med det samme.

Leipzig har nu indtil mandag til at foreslå et alternativt sted – som kan være i et neutralt land – til UEFA.

Regeringsorganet tilføjede, at de onsdag havde informeret RB Leipzig om, at deres sag ikke faldt under den håndfuld undtagelser, der er skitseret i regeringsbekendtgørelsen.

billige fotballdrakter

I lørdags blev flyvninger fra Storbritannien og andre højrisikolande forbudt af den tyske regering for at stoppe spredningen af ​​den nye variant af coronavirus.

Champions League -kampen mellem Bundesliga -klubben RB Leipzig og Premier League -mesterne Liverpool den 16. februar spilles ikke på Leipzigs stadion, bekræftede det tyske indenrigsministerium torsdag.

Official Chicago Fire FC Website

HwaWherry manchester united drakt WoodrowKe

HarrisNie kjøpe fotballdrakter AnnettaKe

القائمة الرئيسية